Info

Zaan-Copy is sinds 1992 werkzaam in de videobranche en hebben ons met name gespecialiseerd in het scannen van diverse Filmsoorten zoals 8 mm en 16 mm film met of zonder geluid naar diverse beelddragers.

 

 

Het film scansysteem werkt in tegenstelling met vele andere scansytemen met Broadcast camera, dit geeft een mooi resultaat in belichting en kleur en is correlscherp.

Voor het scannen van Dia's richten wij ons speciaal op het afspelen op de TV van de dia's.

Voor het soepel afspelen op de TV's kunnen wij daar een filmpje van maken waardoor het lijkt of u de dia's met met 2 projectoren afspeelt en ontstaat er geen wachtijd voor het laden van de volgende foto. Tussen de dia's plaatsen wij dan een overvloeier.

Het laten maken van een DVD film van de dia's heeft als voordeel dat deze DVd op alle DVD spelers afspeelt, terwijl de DVD met JPG bestanden waar wij de Dia's in scannen niet altijd op iedere DVD speler afspeelt en dat zegt niets van onze JPG bastanden maar van de DVD speler waar op dat moment de Dia's wilt laten zien.

   

 

Uiteraard dupliceren wij ook DVD's en CD's door het werken met de onze robot kunnen wij deze met een  grote precisie dupliceren en printen en het printen gebeurd d.m.v. inktjet in een hoge resolutie.